Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Любопитна информация за кафето

03.09.2013 · Posted in Туризъм

Любопитна информация за кафето

Хубаво е да знаете, ако обичате да пиете кафе, че то губи своиоте добри  вкусови качества, ако е приготвено по начин  в дестилирана или чешмяната вода. По добрият вариант за направата е използването на  бутилирана изворна и филтрираната вода или направо доставка на кафе е добър вариант.

Също така е важно да се знае, че кафето не трябва да се съхранява в хладилник или пък във фризер, особено ако е на зърна, понеже  зрънцата са порести и в хладилникът те поемат миризмата на видовете храни, с които съжителстват. Желателно  е да се съхраняват на стайна температура и в много плътно затворен съд. Вече може и да ви направят доставка на кафепо домовете, което улеснява.

Кафето не води до голямо  пристрастяване, макар че самият  кофеин е лек стимулант, но многобройни изследвания са доказали, че  противно на общоприетите  мнения, не води до пристрастяване или до някакви психически зависимостти. Но дневеният  прием не бива да  превишава 5 кафени чаши. Важно е ако се налага да се откажем от кафето поради някакви здравословни или други причини, не бива това да става изведнъж, а постепенно. В 21 век вече има и доставка на кафе и е трудно човек да се откаже от него.Малко или много, организмът е привикнал с консумацият му.

Leave a Reply