Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Заеми и още нещо

03.29.2013 · Posted in Бизнес

Ако има съществена причина, за да бъдете одобрени за кредит от банка, имате дефицит от приятели и сродници, на който да поискате за финансово подпомагане, а разходите не могат да бъдат бавени повече – това определено, ще ви заведе до ползването на услугите на кредитни фирми.

Тези организации за кредити не искат справка за доказване на месечни възнаграждения или гарант. Не искат и залог или куп документи. За да вземете кредит от кредитна компания е наложително да имате само документ за самоличност. Друг приоритет на такъв вид заем е бързото усвояване при получаването. Определено, това е отличен вариант да вземете кредит – опростено, бързо и избирайки сами размера на сумата.

Трябва да уточним, че кредиторите са в три съществени категории: “в светлата”, “сивата” и “черната” икономика. Колкото тяхната дейност е по-съмнителна, толкова е по-незаконна и можете да очаквате неприятни моменти, като завишени разходи по кредита. Кредиторите, които работят легално дават кредити на конкурентни цени, а тези от сивия и черният сектор са с неясни и съмнителни действия, често в ущърб на гражданите.

При тях глобите за не плащане на дълга се предприемат мигновено – като имате пред вид, че вие сте взели сумата, която сте желали, но, сте платили само част от нея и все още имате задължение. Препоръката ни е да избягвате подобни престъпни субекти и да се ориентирате към бялата част от пазара, където оперират лицензирани от централната банка кредитни компании, които ще ви свършат отлична работа при нужда от спешен заем.

Един вариант за всеки, които не иска да се занимава с лихвари или други незаконни начини за намиране на пари на заем е една от най-известните кредитни компании у нас – Credissimo. Компанията се слави с над 15% от пазара на бързи кредити в страната и невероятната си промоция за отпускане на бърз безлихвен кредит за своите нови клиенти и всичко това при 100% прозрачност за клиента.

Leave a Reply