Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Релакс на летището

02.13.2013 · Posted in Туризъм

Не е задължително да имате хиляди натрупани точки от често закупувани самолетни билети, за да си осигурите достъп до приятно място за почивка, на което да избягате от глъчката и тълпата на летището.

Вижте няколко събрани на едно място атракции, които имат за цел да намалят стреса у пасажерите и да им помогнат да се насладят на едно приятно прекарване по време на престоя си на летището. Най-хубавото на тези пространства е, че те са със свободен достъп за всеки пътник, на територията на съответното летище.

Градините на летище Шанги в Сингапур

Има нещо сюрреалистично в това да се озовеш във вътрешна градина изпълнена с пищна растителност, малко преди да се качиш на Боинг 747. Летището Шанги в Сингапур само че предлага тази възможност реално. Територията му разполага не с една, а с цели пет тропически вътрешни и външни градини, разпръснати из трите терминала. Към тях се числи и небезизвестната градина с орхидеи.

Всички те са напълно безплатни за достъп и могат да дарят всеки с незаменими мигове на спокойствие преди или след излитане, далеч от хаоса и суматохата на летището. Градините са и доказателство за заслужения прякор, който Сингапур си е извоювал, а именно град градина.

Люлеещи се столове на международно летище Шарлот Дъглас, Северна Каролина

Отпускащото люлеене на стол никога няма да излезе от мода. Колкото и старовремски да изглежда един люлееш се стол, всички, които са пробвали да отделят 10 минути, за да си починат в него, знаят, че релаксът от такова преживяване е несравним. Къде из световните летища можете да намерите подобни столове? Отговорът е на летище Шарлот Дъглас в Северна Каролина.

Историята на люлеещите се столове на територията на това летище датира още от 1997 г. Тогава те са сложени като част от временна изложба. Идеята обаче толкова се харесала на пасажерите, че атракцията е налице до ден днешен. Столовете правят входа на летището подобен на огромна веранда, на която човек може да се отпусне и да събере сили за полет.

Покрай тези люлеещи се столове си задаваме и въпроса колко ли приятно би било пътуването в самолет, ако седалките имаха същата опция?

Източник http://rezervacianabileti.eu/

Leave a Reply