Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Модерно е да си модерен

02.13.2013 · Posted in Аксесоари, Дрехи, Мода

 Вероника е от новото поколение, тази година завършва гимназия с висока конкуренция и продължава с високата летва и в живота. Тя изглежда уверена,модерна и това, което най-много впечатлява е стремежа към съвършеност в детайлите. Прическа, подбор на дрехи, дискретен грим съчетани  със собствена визия за нейното Аз.

 „ – Ще завърша с  отличен, но ходя допълнително на уроци, защото ще кандидатствам и с чужд език!”- задоволява любопитството ми за близкото бъдеще. Разбира се, има и приятел, с когото прекарва свободното си време и отношенията им са повече от хармонични. Питам се откъде се вдъхновява, толкова обезкуражително е понякога, когато си облъчен с битовизъм и рутина.

„- В Интернет намирам всичко,което ме вълнува.Особено в модния портал FASHION.bg не само следя  абитуриентските  колекции, но и съветите за подходящо облекло за бал, храни за прекрасна фигура и идеи за направи си сам. Според модните тенденции хит са черното и бяло Модни тенденции пролет-лято 2013.

Също така за сезона ще бъдат модерни и на светлите цветове при избор на абитуриентски тоалет за 2013, но аз ще се доверя на рокля от български дизайнер, публикувана в портала. Няма да издавам повече! Ще те изненадам май месец!”

 Аз вече съм изненадана. Модерността е важна и лесно се постига, когато има модни портали, които те вдъхновяват да постигаш максималното в теб и около теб. Визията, знанието и релизацията ни  имат подходящия инструментариум, който е по-достъпен от всякога. Разделям се заредена от срещата си с младото поколение и  вече съм решила, че ще бъда позитивна и модерна, за да вдъхновя и аз като Вероника някой,облъчен с битовизъм и рутина.

Leave a Reply