Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Информация за Куба

02.15.2013 · Posted in Туризъм

Информация за Куба

Туристическият сезон в Куба продължава от месец ноември до април. Понеже по това време  падат най-малко количество валежи и не е прекалено горещо, а пък през юли и месец август плажовете са пълни  от местните жители. Ако искате едни по екзотични почивки, то това е една от дестинациите Ви. Когато отидете там, трябва да знаете, че най-важната дума  е – маняна, което означава – утре.  Това е тяхната концепция за живот. Макар и малко неприятна, когато нещо ти трябва спешно!

Като основен туристически център се счита  е Варадеро. Добавете този град към своите почивки в чужбина през тази година. Там са разположени всичките хотели от по – висок клас. Може да се насладите на  гмуркане, сърфинг, риболов. Там е за предпочитане да си наемете самостоятелна лодка, която ще ви струва близо  300-500.

Крайбрежието на Куба е исключително  красиво, тези  врязанит в сушата заливи,  полуострови, го правят прекалено  разнообразен. На някои места бреговете са по – ниски и уютни и са покрити с пясъчни плажове. Може да срещнете при вашите почивки по  блатливи и  стръмни плажове. Самият остров е на 180 километра разстояние от САЩ.

Leave a Reply