Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Бърз кредит без доказване на доходи

02.15.2013 · Posted in Бизнес

След финансовата рецесия много хора попаднаха във финансови затруднения и нужда от бързи пари. Сега решение на проблема има! Не е необходимо цялата рода, ваши колеги или приятели да разбират, че вие сте в затруднение. Вече можете да получите заем без доказване на доход, дори чрез кандидатстване през интернет.

Ако имате работа, това ще стане много по-лесно, защото месечното ви възнаграждение ще гарантира, че вие имате регулярна възможност за погасяване на вноските. Небанковите финансови институции имат интерес да помогнат на хората които изпадат във финансова беда и имат нужда от пари с кратък период на връщане. Много такива фирми предоставят атрактивни оферти за бърз кредит.

При тях можете да получите одобрение онлайн, на момента, за паричен заем, без доказване на месечен доход и евентуални гаранти. Кредитните компании ще направят справка за вас, като клиент и ще ви отговорят дали ще ви дадат нужната сума. Ако обаче няма откъде или не успеете да се свържете онлайн с тях, може да пуснете писмо по електронната им поща или да звънете по телефона, за да попитате къде трябва да отидете и как да кандидатствате? За бърз кредит в България могат да подават заявки всички имащи нужда граждани навършили 18 годишна възраст, а за някои компании възрастта трябва да е поне 21 години и да са под 65 години. Ако имате лоша кредитна история или друг непокрит кредит, то новият заем може да бъде отказан.

Ако обаче сте лоялен и коректен клиент към финансовите компании, при всяко следващо подаване на заявка може да кандидатствате за по-голяма сума в сравнение с предишните заеми. Подаването на заявка за бърз кредит също е и икономическо изгодно поради това, че клиентите могат да участват и за програми с промоции, като по-нисък лихвен процент например. Съществуват небанкови финансови фирми, при които ако им доведете потенциален клиент и той усвои кредит от тази компания, то вие ще получите марж от това.

Поради силната конкуренция, тези фирми се състезават да привличат все нови и нови клиенти при изгодни условия. Затова най-доброто решение безспорно е бързият кредит.

Leave a Reply