Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

СЕО конференция

01.11.2013 · Posted in Оптимизации SEO

Крайно време беше да се възползваме от полезна и интересна SEO конференция, в която да имаме възможност да сверим часовниците си със световните тенденции в областта на програмиране, уеб дизайн, оптимизация, реклама, мениджмънт и маркетинг, свързан с интернет сайтове. На фона на все по-развиващите се сайтове и интернет портали, възниква все по-голяма необходимост да се обърне внимание на обучението и усъвършенстването на хората, ангажирани с разработване на сайтове и полагащи усилия за тяхното оптимизиране спрямо търсещите машини. SEO конференция 2013 г. е насочена именно към програмисти, оптимизатори, рекламни специалисти, бизнесмени и предприемачи, маркетинг директори, ръководители на интернет проекти, разработчици и хора, заети с това да подобрят позициите на сайта в интернет пространството. Наред с това, конференцията, организирана от http://seom.bg/ е насочена към представители на дигитални и рекламни агенции и SEO и SEM специалисти. Тя ще представлява интерес както за хора, които се занимават с изработване и дизайн на уеб сайтове, така и с поръчителите на такива сайтове с цел реклама или търговия във виртуалното пространство.

Какви възможности предоставя този форум? На първо място това е възмонстта да обогатите своя опит, свързан с оптимизиране на сайтовете и подобряване на тяхната популярност. Наред с това, SEO конференция 2013 г. е чудесен шанс да се срещнете със специалисти, от които можете да научите полезни и важни неща, свързани с оптимизацията, да осъществите бизнес контакти и да направите добра реклама на вашата фирма. В сайта, посветен на събитието http://seoconference.net/ можете да видите какви са възможностите за покупка на билети, ВИП статута, от който може да се възползвате и цените за реклама.

Не пропускайте възможността да обогатите знанията си в една нова, но изключително важна и перспективна сфера и да подпомогнете вашите бизнес идеи.

Към събитието се очаква изключителен интерес и над 400 посетители сред които бизнесмени, рекламодатели, собственици на сайтове, интернет специалисти и др.

Leave a Reply