Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Картала ски център

 

Ски курорт Картала предлагащ място за ски в Благоевград е зона буквално в “задния двор” на жителите на града. Ски Картала се намира само на 27 километра от Благоевград и е достатъчно близо дори за еднодневно посещение за жителите и гостите на града. Един от спокойните ски курорти, на който няма пренаселени ски писти. Това е идеалния ски курорт ако искате да покарате ски на спокоен терен.

При Картала ски курорт ще намерите по нещо за всеки – спускания по отлични ски писти, е не може и без натъртвания. Картала ски център е от висока класа и предлага настаняване в добър хотел и гостоприемна атмосфера в едноименните заведения – бар, ресторант и чайна Картала.
Не забравяйте, че в Ски Картала за вашите деца има осигурени ски учители, както и подходящо ски оборудване, така че ученето ще бъде по забавно и лесно.

Ски курорт Картала разполага с безплатен близък паркинг, а пътят до комплекса се поддържа непрекъснато.

Ски Картала се намира в сърцето на Рила планина и предлага достъпни ски и сноуборд за всички нива. На всеки един ден може да срещнете настоящи и бъдещи олимпийци, обучаващи се на ски пистите.
Ски Картала е от най-старите ски курорти в страната и има една от най-дългите ски писти. Ежегодно е домакин на редица състезания и зимни събития, намиращи отзвук в цялата страна.

Leave a Reply