Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Почивка в хотел Благоевград

12.26.2012 · Posted in Почивки, Туризъм, Хотели

Преоткрийте вашето щастливо настроение и спортна форма с ваканция на ски Благоевград.

Хотел Орбита Благоевград е разположен в красива планинска местност, заобиколен от вечно зелена гора и е с отлично местоположение ако искате да покарате на ски пистата до Благоевград.

Ски пистата Благоевград е разширена и е с дължина приблизително 5 километра. Трасето й е разделено на няколко части, така че, за скиорите със различни умения има различни по трудност участъци.
Има участък от ски пистата Благоевград с бейби влек, предназначен за най-малките и учащите се. За по-напредналите скиори работи влек тип “паничка”, стигаща до средата на ски пистата в Благоевград.
Кабинковият лифт стига до върха на ски пистата до Благоевград. От върха на билото, където стига лифта се разкрива невероятно красива картина от пейзажи и планински върхове.
В долната част на ски пистата има стара чайна и нов ресторант, където можете да хапнете и да стоплите в приятна компания и весели разкази за ски преживяванията ви.

Вашият хотел в Благоевград ще организира безплатно транспорта ви до ски пистата до Благоевград и обратно, така че да се чувствате максимално добре и да не се ангажирате с допълнителни организации по транспорт. А вечерта, след като сте покарали ски до Благоевград, може да се отпуснете в топлото джакузи на вашия апартамент и да релаксирате в уютна обстановка.

Leave a Reply