Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Хубавата волейболна топка

11.27.2012 · Posted in Волейбол, Спорт

Всеки, който е усетил удоволствието от волейбола и е решил да го превърне в свое хоби със сигурност е стигнал до въпроса: “Каква волейболна топка да си купя?”.

В момента на пазара има голямо разнообразие от такива и за начинаещият волейболист често е трудно да направи разликата между тях.Най-известните топки, които се продават в България са на марките Spalding, Molten, Mikasa и Gala. Всяка от тези марки има различни класове топки – професионални и любителски. Професионалните топки са най-скъпите и качествени продукти на съответната фирма. Международната асоциация по волейбол е одобрила за игра в най-високия ранг състезания, най-качествените топки на марките Molten, Mikasa и Gala.

В Бъгария професионалните топки Molten са много рядко използвани, тъй като в нито един турнир не се играе с тях.  Топката на Mikasa е най-популярната в световен мащаб, в у нас мъжкото национално първенство се играе с нея. Цената и надвишава 100 лв. и се износва сравнително бързо, именно за това не е толкова масово използвана.

Тук идва ред на топката Гала bv5591s. Именно тя е нашето предложение. Топката струва под 70 лв. и е одобрена от световната федерация за игра на най-големите волейболни турнири в световен мащаб. Топката е много здрава, износва се бавно, ако с нея се играе в зала, държи се добре дори при игра на цимент. С тази топка се играят почти всички студентски и ученически състезания в България. Многото доволни волейболисти са доказанието за качеството на топката и за това ние я препоръчваме на всеки желаещ да се забавлява на волейболното игрище.

Тъй като изброените топки не се продават навсякъде, най-вероятно ще трябва да закупите такава от спортен интернет магазин.

Leave a Reply