Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Обзавеждане за баня

10.30.2012 · Posted in Бизнес, Търговия

При избора на подходящо обзавеждане за баня е необходимо да съобразите редица неща. Голямо ли е помещението ви или е малко и ниско? Има ли достъп на естествена светлина? Какво излъчване предпочитате да усещате, когато влезете в банята?

Когато помещението ви е просторно и високо може да съчетаете няколко цвята на плочките, фаянса и останалите мебели за баня, така че да разчупите и развеселите пространството. Ако обаче помещението ви е малко, то ще е подходящо да използвате светли плочки и малки цветни акценти, за да не се получи “захлупващ” ефект и чувство на потиснатост. За по-ниски помещения е правилно плочките за баня да се поставят на височина, т.е. вертикално, тъй като създават оптическа илюзия за издължаване на стените.

Много добра заигравка и подчертаване на цветовете на плочките може да се получи ако в банята има достъп естествената светлина. За да се запази ефекта й, може да се ползват прозрачни преградни стени около душа, големи огледала отразяващи светлината и други хитринки. Ако пък в банята ви няма прозорци, то осветлението може да се компенсира със съвременни модерни техники за осветление – като окачено осветление, лунички, а защо не и свещи, внасящи романтична нотка и нежност.

Днес пазарът предлага изключително богато разнообразие от цветове и нюанси, шарки и видове покрития на плочките за баня. Това дава възможност на всеки да избере своята баня, със своето уникално излъчване и собствен стил.

Leave a Reply