Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/intoarch/public_html/direktoriqzastatii.com/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Картинг и производителите на цигари

Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Картинг и производителите на цигари

10.30.2012 · Posted in Спорт

Това е една добра рекламна комбинация. Независимо от борбата против тютюнопушенето която се води напоследък, големите производители на цигари не се отказват от своето производство и търсят всякакви места за реклама на своите продукти. Картингът е един от спортовете ,които предлагат всяка една част от този спорт за този вид реклама. Само ако се вгледаме по-внимателно, ще видим, че рекламите за цигари са навсякъде – по автомобила, по костюма на пилота, по пистата – навсякъде. Едни от най-големите концерни за произвеждане на цигари имат сключен договори с отделни клубове и състезатели за рекламна дейност на своите продукти. Марлборо например редовно присъстват на надписите при старта и финала на състезанията, където интереса е най-голям, а цените за реклама най-големи. Кемъл предпочитат каските на пилотите на картинг. Много често прочутата камила на Салвадор Дали може да бъде видяна върху тях. Дамските видове цигари са най-често върху рамките на очилата на пилота. Гащеризона на пилота на картинг също е много предпочитан, както отпред така и отзад. Там са рекламите на HB, Пал мал, Давидов, Еве и много други. Самият автомобил също се използва за различни видове реклама на цигари и други подобни аксесоари – кибрити, запалки, лули и други. Друго предпочитано място е самият волан, тъй като по време на каране и на състезание камерата най-често следи пилота и управлението на волана, облепен с различни реклами. Столът на пилота  на картинг също си използва за реклама на цигари във времето преди пилота да заеме своето място операторите му отделят специално внимание, както и след слизането му от автомобила. Ръкавиците на пилота на картинг също се използват от различни марки цигари и пурети. Въобще ако се вгледа човек, почти не остава празно място. Но затова пък тези пари от реклама под помагати развитието на картинга и го правят още по-популярен.

Leave a Reply