Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Климатик Fujitsu

09.06.2012 · Posted in Други

Искате най-добрите уреди за вашия дом или хотел? Спрете се на марка климатик Fujitsu. В тази статия ще ви разкажем накратко за фирмата и продуктите й.

Японският концерн „Fujitsu General”  притежава множество отличия и награди, сред които „Good design award 2011” (Награда за най-добър дизайн за 2011)и „IF design award  2012, награда „RED DOT DESIGN 2012”.  Фирмата предлагащи производство и търговия с климатици от най-ново поколение e една от най-популярните в света, а нейните продукти се продават в над 110 страни.  Политиката на компанията е да се предлагат съвременни и впечатляващи със своя дизайн климатици, осигуряващи функционалност, удобство и комфорт на клиентите. Иновативните климатици на компанията се отличават с повече от перфектен дизайн и съвършено качество. Престижните награди, с които „Fujitsu General” се гордее са в областта на дизайна и техническите иновации. Климатици от сериите LT и  LU спечелиха отличия, преборвайки се с  още 4515 кандидата от 58 страни в проведения конкурс в областта на климатичните системи. Наградите бяха тържествено връчени в град Есен, Германия на 02.07. 2012 г., а желаещите да разгледат отблизо продуктите имаха възможност да го направят в специален „дизайнерски музей”.

В България може да закупите климатици от престижната японска марка в по-големите дистрибуторски мрежи и фирма Булклима. Тя е една от най-добрите.

Leave a Reply