Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Гранитогресни стъпала – естетика и стил

09.18.2012 · Posted in Авторски Статии

Гранитогресът ни идва на помощ, когато решим да преобразим дома си в по-красиво и уютно място. Това е един страхотен материал с който се постигат максимални ефекти. Благодрение на гранитогресните плочки на разнообразието от цветове, размери и видове повърхности са приложими за външни повърхности като тераси или облицовки. Естествено широко приложение имат и във вътрешните пространства като баня, коридори и фойета, кухни или спални, зали и обществени помещения.

Алтернатива при приложението на гранитогреса са гранитогресните стъпала. Изключително удобен и ефектен вариант, който може да бъде естествено продължение на гранитогресното покритие на целия етаж. А защо гранитогресните стъпала да не бъдат търсеният акцент във вашия интериор, така че с лекота да постигнете луксозното излъчване и атмосфера във вашия дом.

Най-често ползваните цветове на гранитогресните стъпала са в бежово-кафявата гама, но бялото и черното са цветовете с които се постигат по-силно изразените акценти в помещението. Оцветяването на гранитогреса се постига чрез различни примеси и пигментиращи минерали, като съществуват и всякакви други цветови гами и шарки, които не се срещат в природата.

Гранитогресът е изключително твърд и здрав и е подходящ за помещения с голямо натоварване, ето защо гранитогресните стъпала са практичен вариант за вашия дом или къща. Гранитогресът е материал е водоустойчив и не задържа петна, и е улеснение за всяка домакиня.

Гранитогресни стълби могат да бъдат акцента при реализиране на мечтата ни за стилен и луксозен дом, като поставят финален щрих и придадат стилно излъчване на дизайна на обзавежданото помещение.

Leave a Reply