Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Благодарности на всички автори в директория за статии

Здравейте на всички,

Първо искам да благодаря на всички Вас – “автори” в директория за статии, особено на редовно публикуващите и да кажа колко съм щастлив, когато се логна и видя, че не само има нещо ново публикувано, но статиите са добри; спазват всички правила за публикуване; и даже в някои статии има target=”_blank” в линковете.

Благодарен съм и на много други директории за статии, които са дали линк към нас, както и на други сайтове, които са публикували под някаква форма списък с добри директории за статии. С едно изречение : Щастлив съм, че директория за статии се развива и това е благодарение на Вас автори – оптимизатори, нека пейджранка бъде с вас.

Не ползвам аддони за редактиране на линковете, всичко е ръчно, така че е добре да знаете:

  • Всички линкове са target=”_blank” – отварят се в нов прозорец
  • Може да са както dofollow , така и nofollow.  Ако не е посочено че са nofollow, по подразбиране всички са dofollow.
  • Разрешено е публикуване на максимум 3 линка в статия, но само ако водят до различни URL адреси.

 
Най-щастлив съм от факта, че в директория за статии се публикуват много добре написани статии, които освен това водят към реални сайтове, които предлагат добро съдържание или продукти и са напълно функционални. С други думи, въобще не съм се и надявал статиите в този сайт да са толкова добре таргетирани.

Пожелавам успех на всички! Ако имате въпроси, молби или просто искате да се похвалите със сео резултат – използвайте контакт формата и ще ви отговоря по емаил.

Leave a Reply