Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Портал за животни- каква купичка да изберете за кучето си?

08.04.2012 · Posted in Други

Искате да купите купичка за своето любимо куче? Преди да изберете, може да разгледате в по-големите магазини във вашия град или да посетите известен български портал за животни. Там има голям избор на различни видове купички с приложени картинки, за да добиете представа за външния вид на съда.

Различните видове са  категоризирани според техните материали. Те биват керамични, от неръждаема стомана и пластмаса.

Керамичните купи за кучета са много стилни, тъй като често са украсени със забавни рисунки като например лапа на куче или кост. Изрисувани са ръчно от талантливи художници. Пластмасовите купички имат покритие, което лесно се почиства. Податливи са на счупване. Купичките от неръждаема стомана са най-издържливи според специалисти. Подходящи са за съдомиялна машина. Недостатъкът им е , че са еднородни и с по-опростен дизайн. Много от собствениците на кучета ги предпочитат, защото са евтини, практични и трайни.

Неприятното при пластмасовите купички е, че те лесно могат да станат играчка на кучето. Някои от четириногите ни приятели често започват да ги дъвчат и така ги унищожават. Когато повърхността на съда се надраска, това може да бъде предпоставка за развитие на бактерии.
За да определите коя е най-подходящата купичка за любимото ви куче, трябва да знаете неговите нужди. Изберете най-доброто за него, без то да застрашава здравето му.

Leave a Reply