Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да избираме маркови парфюми от Ivis, според типа жена?

08.23.2012 · Posted in Магазини, Мода

Парфюмът издава и подчертава стила на всяка дама. Естествено избора винаги се базира на личните ни предпочитания, но понякога е добре да се вслушаме в професионалното мнение на парфюмеристите. Специалистите от магазин за маркова козметика и парфюми ivis.bg ни дават някои насоки, за това как да изберем ухания за:

  • Делова дама

Ако сте стилна бизнес дама и вашите тоалети са строги и в деловия тон, то вашият парфюм трябва да допълва усещането за стил и елегантност. Препоръчват се чисти и дискретни аромати, не натрапващи се, в комбинации на роза, жасмин, кедър, амбра, иланг – иланг, фрезия, бергамонт, кедър и едва усещани нотки на мускус.

  • Женствена и чувствена дама

Тук подчертаваме стила на нежните и фини дами. Тези, за  които външният вид е преди всичко друго. За да обогатят още впечатлението, което оставят е нужно да използват; нежни ориенталски аромати, съчетания от мускус и амбра, ванилия, кокос, канела, кайсия, зряла праскова и подбрани екзотични подправки и плодово – цветни ухания.

  • Спортна и динамична жена

Ако денят ви преминава в движение, носите спортни и удобни дрехи, то Ви е нужен тонизиращ аромат със свежо ухание. Използвайте леки и свежи аромати, в съчетание с: Цитрусови нотки, горски билки – мащерка и мента, ухания на лотос, праскова и свеж морски бриз.

  • Младо момиче

За младите дами са подходящи  плодовите и цитрусовите аромати. Не бива да прекаляват с парфюма. Тези аромати са свежи и създават усещане за жизненост и комфорт.

Leave a Reply