Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Какво иска един футболен фен

08.27.2012 · Posted in Футбол

Разбира се на първо място иска да се сбъдне най-съкровената му мечта – а именно, неговият отбор да се класира на първо място и да спечели купата.

Освен това футболните запалянковци искат да имат цялото време на света, за да гледат необезпокоявани от никого любимите си футболисти и отбори. Едно от най-неприятните неща, с които повечето фенове е трябвало да се сблъскат е да пропуснат важен мач на своя отбор, поради служебни или лични ангажименти. Разбира се истинските запалянковци винаги се стремят да направят всичко възможно, за да подкрепят своя тим и понякога рискуват работата си или добрите отношения с близките си, само и само да проследят поредният футболен двубой.

Още нещо важно, което иска футболният запалянко – това са добре написани прогнози за мачовете. Всяка информация, която интересува един истински фен трябва да бъде ясна, изчерпателна и обективна, за да я оцени подобаващо. Точно такава информация и такива футболни прогнози може да прочетете тук.

Футболният фен иска приятели, подкрепящи отбора, много ентусиазъм, хъс и вяра в победата и не на последно място – бира.

Само този, който е бил част от мексиканската вълна на голям стадион може да разбере усещане от да си част от морето от хора, пеещи и скандиращи едно име – това на любимия отбор.

Leave a Reply