Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/intoarch/public_html/direktoriqzastatii.com/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Дамски обувки с няколко цвята за петък вечер

Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Дамски обувки с няколко цвята за петък вечер

08.04.2012 · Posted in Красота, Обувки

Накратко за мен

Мен не ме познавате, но и друг път съм писал статии за обувки в различни сайтове, а да си призная това ми е хоби :).  Всъщност да призная аз съм голяма фенка на цветните обувки. Последно като гледах в нета за някакви обувки с по-хубави и богати цветове, бях поразена с някои нюанси на червено и розово. Може би причината не е изцяло в конкретните обувки, защото аз по принцип си обичам тез цветове :).

Обувки с няколко цвята

Забелязала съм, че твърдо често обувките, които са с такива цветове, обикновено имат солидно нанесен червен или розов цвят. А тези  обувките, които ми направиха впечатление, се отличават, че на различни участъци има различни цветове. Тук цветовете са отново солидно нанесени, но за разлика от обикновените обувки, има няколко свята, а не само един. Дори тока на обувките, има собствени цвят, с който се подчертава и допълва дизайна на обувката. Така изглежда много по-добре от колкото чисто черни обувки с черен ток, който е слят с обувката.

Преди няколко години, имаше доста модели обувки, при които цветовете бяха няколко, а не само един. В момента все още се намират такива модели, макар и малко, но докато можем да си намерим прилични дамски обувки с няколко цвята, те все още ще са модерни. Да се надяване, че когато се увеличат броя на дамите, които предпочитат тези обувки, те ще станат също толкова популярни, колкото преди няколко години. Което е наистина жалко, като се има предвид доброто използване на цветовете, не трябва наистина да бъде модерен вид и да носим популярните едноцветни обувки, вместо по-цветни и стилни. Едната година ще бъди модерно розово, а оранжево на следващата. Това е добре но наистина, цветове на обувките, трябва да са част от нашия гардероб.

В защита на обувките с няколко цвята

В защита на обувките с няколко цвята е че, световете ще се съчетават с дрехите ни – един обувки могат да се за дрехи с различни светове. Не винаги цвета на обувките трябва да е както на дрехите или чантата ни. Ако Ви харесва двайте смело и пускайте тюркоазените възглавници върху сив диван. Вие схващате идеята :).

Leave a Reply