Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Вашият застраховател

08.09.2012 · Posted in Други

 

Няма съмнение, че всеки динамичен съвременен човек се нуждае от надежден застраховател, на когото да разчита и с когото да се съветва във всеки един момент. Професионализъм, доверие, добро отношение към клиента, всичко това би трябвало да са водещите фактори при работата по всяка една застрахователна дейност.

Дженерали България Холдинг е утвърдена застрахователна компания на пазара, на която вие може изцяло да се доверите и да не се колебаете. Основните цели, които компанията следва са да  увеличи дела си на застрахователния и осигурителен пазар в страната ни, да развие нови продукти, съответстващи на съвременните пазарните тенденции, да разшири и разнообрази възможностите си за продажби, да инвестира в развитието на своите клиентите и служители.

Ако още сега искате да се застраховате в Дженерали, вие може да го направите онлайн и да се похвалите с много спестено време, пари и чакане.

Задължителната застраховка гражданска отговорност и редица други застраховки и пакети от услуги, сключени през Интернет, улесняват вашия живот и ви правят част от огромната общност на съвременните и модерни хора днес. Сключвайки застраховка онлайн, вие давате вашата заявка за това, че искате всяка една услуга да е възможно по-удобна и достъпна до хората, които ценят своето време и не искат да го губят в чакане и отлагане.

 

 

 

 

Leave a Reply