Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Пише го в хороскопа

Всяко едно списание за жената помества хороскоп на своите страници и често се оказва, че първо отгръщаме нетърпеливо точно там и бързаме да прочетем какво ни очаква. Онези от нас, които безрезервно вярват на астрологическите прогнози, планират деня си според публикуваните съвети и са в състояние да отменят важна среща или бизнес ангажимент, заради лошото разположение на звездите.

Защо е така?

От край време хората искат да погледнат в бъдещето си. Независимо дали става въпрос за изхода от съдбовна битка за подялба на територии или просто за любовни терзания, човек иска да знае предварително какво го очаква и как ще се развият събитията. Това може би го подготвя за предстоящите промени и кара да се амбицира, за да поеме съдбата в ръцете си.

Все пак ако в дадено списание за жената прочетем, че точно тази седмица ще ни провърви в любовта и можем да предприемем смело първата крачка, ще подходим съвсем различно към обекта на чувствата си. По-уверено и с надежда, че симпатията е взаимна. Докато лош хороскоп с нито една точка в сектора на любовта, може съвсем да ни разколебае и откаже от каквито и да било действия.

Това се отнася за онези от нас, които все пак се чувстват неуверени и объркани и търсят някакъв вид външно насърчение. Те самите се опитват да си повярват и да си вдъхнат смелост за важните стъпки в живота и когато прочетат добри прогнози могат да удвоят увереността си.

Разбира се не бива да забравяме, че всичко което ни казват астролозите е просто прогноза и съвсем не е сигурно, че ни засяга. Все пак има милиарди хора със една и съща зодия и един и същ асцедент, но със съвсем различни характери, предпочитания и съдби.

Това, което ни очаква е свързано в голяма степен от избора, който правим и никога не може да обвиняваме нечия прогноза за неуспеха или липсата на късмет.

 

Leave a Reply