Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Градът на липите приветства любителите на Тае Бо

07.25.2012 · Posted in Други

Стара Загора е чудесен град за живеене. Освен с древната си история, тя впечатлява и с много места за забавление и спорт. Градът на липите приветства любителите на Тае Бо с модерни спортни зали. Тук всеки ентусиаст може да си подари известно време в интензивни упражнения и психическо разтоварване.

В случай, че не сте се докосвали до динамиката на красивия спорт, ще ви запозная с него. То представлява кардио аеробика, комбинирана с бойни изкуства. Тя е добър начин за здравословен начин на живот, защото организмът изгаря доста калории, но не очаквайте да натрупате мускулна маса. Системното изпълнение на Тае Бо упражнения допринася за развитието на гъвкавост, сила, издържливост, самоконтрол и перфектна координация. Смята се, че съществено намалява напрежението и стреса, действа положително върху самочувствието. Хореографията на атрактивния спорт се състои от серия ритници, удари и аеробни стъпки. Всичко това е на фона на мотивираща музика.

За да посещавате Тае Бо, не е необходимо да сте специално  подготвени физически. В старозагорските спортни зали ще ви посрещнат приветливи инструктури, които ще ви насочват през цялото време. Обикновено първата част от упражненията включва аеробно натоварване с интересна хореоргафия, комбинирана с ритници и боксови удари. Във втората част на тренировката  на земята се правят упражнения за мускулите на краката, седалището и корема.

Leave a Reply