Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Ревю на Samsung Galaxy S3 от магазин за мобилни телефон Elitmobil

06.30.2012 · Posted in Търговия

Корейската компания вече пусна новият си продукт Samsung Galaxy S3. Той притежава всички нужни характеристики, които могат да се очакват от един такъв апарат.

Външният му вид е изцяло променен в сравнение с предходящите го апарати. Можете да намерите този телефон в две цветови гами – син и бял. Теглото му е 133 грама, дебелината му е 8,6 мм, а лицевите му размери са 136,6мм/70,6мм. 4,8 инчовият Super Amoled е с резолюция 720 x 1280 пиксела. Със своите 16 милиона цвята той предлага наистина невероятно детайлна и жива картина при всякакви условия, дори и при директна слънчева светлина.

8 мегапикселовота камера на Samsung Galaxy S3 със своята разделителна способност от 3264×2448 пиксела, LED светкавица и автофокус позволява да уловите всеки миг с прекрасно качество и чистота на изображението. Смартфонът е оборудван с четириядрен процесор с 1,4GHz на всяко ядро. RAM паметта е 1GB, а вградената твърда памет е 16GB. Може да достигнете до 64 GB твърда памет, като добавите мемори карта в Micro SD слота. Апаратът разполага още с Wi-Fi, GPS, FM радио, 3,5 аудио жак и Bluetooth. Всичко това се управлява от новата операционна система Ice Cream Sandwich на Google Android Gingerbread 4.0. Вашето необезпокояване на телефона се поддържа от литиевойонна батерия с капацитет 2100 mAh. Това позволява разговори до 21,40 часа и поддържане в режим stand-by до 590 часа.
Всички тези характеристики са предпоставки Samsung Galaxy S3 да се смята за един наистина многофункционален телефон, удобен за бизнес, развлечение или просто ежедневно ползване. Също така идва и на добра цена.

Samsung Galaxy S3 използва Exynos 4 Quad с четири ARM Cortex-A9 ядра на честота 1.4Ghz и четириядрен ARM Mali-400 графичен чин. Апаратът за българския пазар е с оперативна памет 1GB.

Samsung Galaxy S3 беше многоочакваният смартфон, който да е конкуренция на iPhone 4S. Преди той да бъде пуснат на пазара се следеше за всякаква информация относно характеристиките му, дизайна му и датата на пускане за продажба. Той беше представен на специално събитие в Лондон, на което смартфонът беше представен на света.

http://elitmobil.bg/samsung-galaxy-s3-16gb

Leave a Reply