Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Оптимизация на сайт – как да я постигнем ?

05.15.2012 · Posted in Оптимизации SEO

Как оптимизацията на сайта ви може да помогне на вашите бизнес начинания?

В тази статия ще ви изтъкнем преимуществата на оптимизация на сайт.

Решили сте да рекламирате в интернет вашите продукти и целта ви е сайта, който сте създали да е сред първите въз основа на търсене по ключови думи. Това е чудесно и нашият съвет е да се насочите към добър оптимизатор, за да го постигнете.

Чрез оптимизацията на сайта ви, се постига увеличаване на органичния трафик, самият сайт става популярен и предпочитан от потенциалните ви клиенти, вие печелите известност и от там – предимство пред вашите конкуренти. Това е идеален начин да се рекламира във виртуалното пространство, но като всяко нещо, сайтът ви също трябва да се поддържа и оптимизира постоянно. Погрешно е схващането, че веднъж създаден, той от само себе си ще генерира нови клиенти и ще осъществява добра реклама на бизнеса ви.

Не е така. За да имате работеща реклама в интернет, съдържанието на вашия сайт трябва да бъде добре анализирано и да се определят най-точните ключови думи, чрез които той ще бъде по-лесно откриваем от потребителите.

Най-общо може да разделим оптимизацията на сайт на две части – вътрешна и външна. Вътрешната се отнася до това да се осигури богат набор от ключови думи, но е свързана и с дизайна на сайта. Добрите оптимизатори знаят как да оптимизират кода на сайта и да построят дизайна така, че сайта да се възприема добре от търсачките.  Тук е мястото да ви уверим, че добрата оптимизация на уеб сайт не се ограничава само до програмния кода и навигацията. Текстовете, които публикувате във вашия сайт трябва да са уникални, разнообразни и интересни за потребителите и за вашите клиенти.

Това се постига с непрестанно обновяване на съдържанието, внасяне на нови текстове, статии, анонси и реклами, насочени към дадена таргет група.

Когато се съблюдават тези основни правила за увеличаване на трафика на даден сайт, постепенно резултатите стават видими и инвестицията в оптимизация се възвръща многократно.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply