Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Лондон – Любов от пръв поглед

05.28.2012 · Posted in Екскурзии, Туризъм

„ Свят за един град”, всекидневно кръщаван така, заради събралите се и преминаващите разновидни раси, народи, етноси, и цивилизации. Лондон, градът, в който всеки път, когато отидете, ще откривате по нещо бележито.

Метрополисът е един от големите центрове в Европа, разположена от двете повърхности на река Темза, с обичайните непрекъснати дъждове, Лондон е мегаполиса, в който ще изживеете своята приказка.

Дестинациите, които не бива да изпускате са Националната галерия(National Gallery), която, със своята колекция от независими творби, се смята за една от най-скъпите на международно ниво музеи; Крепостта на Лондон(Tower of London)- където ще вникнете в кървавата история на кралете; Британският музей(British Museum); London Eye;.

Най-добре е да се концентрирате върху една специална област, разделно коя- има какво да видите из целия град, само така ще докоснете важната увлекателност на този културен живот.

 Самолетни билети до Лондон:

В Лондон са разположени едни от най-големите и натоварени летища в Англия.

На 15 мили от Лондон, се намира огромното по своите размери летище London Heathrow. И ако сте забравили да се подготвите с британската валута- тук ще ви окажат добро обслужване.

Най-големите аеродруми в Лондон са: летище Gatwick, летище Лутън, летище Хийдрол и летище Станстед.

Ако планувате да летите до Англия може да си купите изгодно самолетни билети до Лондон на някой от нискобюджетните авиолинии провеждащи междинни самолетни билети.

От летище София до летище Гетуик, Лондон най-изгодно може да прелетявате с нискотарифна авиокомпания easyjet или редовната авиокомпания България еър.

От летище Варна до летище Luton, Британия най-изгодно може да пътувате отново с low cost авиолиния wizzair.

От летище София до летище Luton, Лондон най-изгодно може да летите с унгарската нискотарифна авиолиния wizz air.

От летище Пловдив до летище Stansted, Англия най-изгодно може да прелетявате с ирланската нискотарифна авиокомпания раян ер.

Имайте в предвид, че колкото по рано си ангажирате полети., толкова по евтини ще са те.

Leave a Reply