Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Сватбена доставка на букети със специална декорация

04.18.2012 · Posted in Магазини, Услуги

Сватбата идва! Въпреки че не можем да си представим този празничен ден без цветя, ние обикновено си спомняме за тях твърде късно.

Как да украсим празничния ден с цветя? Как да изберем букет за булката и бутониера за младоженеца? И какви цветя трябва родители и гостите да държат? Без паника за всичко ще се погрижат професионалните цветари и декоратори, които, след като поръчате доставка на букети ще се заемат да приготвят за вашия специален ден най-красивата декорация. Те ще ви предложат богати сватбени каталози, от които да изберете цветята, а също и ще ви консултират за украсата на сватбената церемония.

  • Булчински букет

Като правило, булчинските букети се вмъкват в специален държач, устройство, направена от пластмаса, които могат да бъдат държани от дръжката. В центъра на букета притежателят има цветна гъба, напоена с вода или разтвор на опазване свежестта на цветята. В процес на организиране на такъв сватбен букет, цветарите режат дръжките на цветята, като ги опират в гъбата, за да бъдат цветята все едно потопени във вода. Така те запазват своята свежест за много по-дълго време, дори да сте ги поръчали предния ден с услуга като доставка на цветя и букети. Тази технология е в основата на най-разпространените видове сватбени букети – кръгли и каскадни (низходящи).

Маншетния тюл се определя въз основа на традиционния сватбен букет. Той го допълва, придавайки му необходимото количество зеленина. Икономическата версия на сватбения букет е с малка част бял филц или бяла мрежа. Ексклузивната версия – аранжиране на букета, като основата е с тюл или органза, които са в същия цвят като този на булчинската рокля, а декорацията на пластмасовата дръжка с панделка от същия цвят.

Leave a Reply