Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Съвети за покупката на обувки с високи токчета?

03.13.2012 · Posted in Обувки

Обувките са истинската тръпка на голяма част от съвременните момичета. Всяка от тях притежава поне 1 шкаф, пълен с обувки на висок ток. Три, четири модела от тях се слагат всеки ден,а останалите не. И в това няма нищо изненадващо. Жените купуват побпутнати от моментната емоция. След като са харесали до безкрайност модела нищо друго няма значение – цена или качество. Просто трябва да се купи.
Желателно е преди да отидем на шопинг или да купим обувки с висока платформа от онлайн магазин, да сме качествено информирани, да знаем как се разпознава оригиналната марка, как да разпознаем нискокачествените обувки, кои обувки с високи токчета ще са перфектни за всеки ден и други неща, помагащи ни да вземем точния избор.
Ако целта ни е да спрем да си купуваме атрактивни, но безполезни обувки с висока платформа трябва да си зададем тези въпроси :

Как се справяме с ходенето на високи токчета?

Младите момичета на около 18-25 годишна възраст нямат проблем с ходенето да висока платформа дълго време, но за жените около 30-40 годишна възраст това е невероятно наказание за стпалата. Същевременно повечето дами не могат да ходят с обувки, с висока платформа, в ежедневието си, и изглеждат като терминатор. Всеки модел обувки с висока платформа си има версия с по нисък ток. Замислете се дали не са по-подходящи за Вас.

Кожа или велур да изберем?

Обувките с висока платформа се шият от 3 главни материала: ест. кожа, велур и изкуствена кожа. Велура е най-изгодната материя. изкуствената кожа, а цената значително по-ниска от тази на естествената. Единствения недостатък e че не спира водата. Препоръчвам Ви да не купувате ботуши от велур, колкото и да са атрактивни, не са практични за зимния сезон.
След като сме отговорили на тези въпроси и сме харесали оптималния чифт дамски обувки с висок ток, следващата, но задължителна стъпка е да ги изпробваме и да походим с тях.Ходилата на краката Ви може да бъдат по-широки или по-тесни от стандартното. Това се отнася и за подметките на повечето обувки.
Дори и да взимате точния размер е много желателно да ги сложите, за да сте сигурни че ходилата Ви няма да са в мазоли след цял ден ходене.
Всички представители на нежния пол са специален вид хищници, а тяхната цел са обувките с висока платформа. Моловете и търговските улици са бойното поле и всяка жена иска да се докопа до перфектния чифт дамски обувки с висок ток. И има защо. Един добър чифт ботуши, обувки с висока платформа или дамски сандали Ви кара не само да изглеждате перфектно, а и да се чувствате също толкова добре. Всеки го заслужава, за това тръгавйте на шопинг в преследване на поредния чифт обувки с висока платформа ,
ато същевременно имате впредвид гореспоменатите съвети. Те ще Ви помогнат да направите най-точния избор.

Leave a Reply