Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Интересни факти за парфюми и козметика Армани

Името Джорджо Армани е синоним на класически стил. Своята световноизвестна компания Армани основава през 1975 година, като модните колекции на италиански моден дизайнер са само част от нещата, с които се занимава империя Армани. Италианския дизайнер е познат по-целия свят с красивите модни колекции, с марковите козметика и парфюми Армани, както и с различните аксесоари като слънчеви очила, мобилни телефони, стоки за домашния интериор и много други.

  • История

За първи път козметика с марка Армани е лансирана от италианския дизайнер през 2000 година. Козметичните продукти са произведени и разпространени от компания L’Oreal, която е партньор с модната италианска империя.

  • Видове

Декоративната козметика на Джорджо Армани разполага с различни кремове, лосиони, гримове, аксесоари, парфюми и други. Италианският бос е помислил и за мъжете, като специално за тях, той лансира мъжки парфюми и козметика с грижа за тяхната кожа.

  • Наличност

Всички продукти на тази марка са достъпни в цел свят в специални лицензирани магазини за парфюми и козметика. Няма как да си закупите червило или крем за лице Армани от аптеката. За това се насочете към близкия мол или друг по-голям търговски център.

  • Цени

Цени на парфюмите и козметиката на Джорджо Армани са сравними с тези на Lancome, Chanel и Dior.

Веднъж докоснали се до италианското качество на марковите парфюми и козметика за Армани, вие ще останете очаровани от тях и едва ли ще ги замените скоро с други.

Leave a Reply