Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Грижи и професионална козметика за красива кожа

03.20.2012 · Posted in Здраве, Красота, Мода

За да се радвате на красива и безупречно гладка кожа трябва да се научите как да се грижите за нея. Едно от най-важните неща е да използвате професионална козметика, подходяща за вашия тип кожа. Задължително всеки ден трябва да почиствате кожата си и да използвате специална хидратираща козметика, която ще предпазва кожата ви от изсушаване. Освен грижите, вие трябва водите и здравословен начин на живот, ако искате да се радвате по-дълго време на красивата ви кожа. Ето и няколко съвета, как да постигнете това:

Начин на живот

1. Не се лишавайте от сън, но и не прекалявайте. Човек се чувства най-добре, когато е спал поне 8 часа на ден.

2. Винаги когато излизате трябва да имате в себе си слънцезащитна козметика Solaire или задължително трябва, преди да излезете на слънце да сте намазали тези части от тялото ви, които са изложени непрекъснато на слънце. Намажете обилно шията, ръцете, гърдите и всички други места, които са изложени на слънчевите лъчи.

3. Ако искате здрава и красива кожа, спрете цигарите. Те изсушават кожата и запушват порите.

Тайната на красотата се крие именно в изпълнението на тези три важни неща – водене на здравословен начин на живот, грижа за кожата и употреба на правилната козметика за лице.

Leave a Reply