Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Разплащания с Moneybookers в сайтове за залози

02.22.2012 · Posted in Футбол

Последните 10-15 години електронните разплащания придобиха изключително голяма популярност. В особено голяма степен това важи и за пускането на футболни залози в интернет или т.н. онлайн залози. Когато си откривате сметка в някой онлайн букмейкър вие реално си откривате електронен портфейл там по който можете да депозирате и теглите средства. Най-разпространените методи за правене на депозити към букмейкъри са тези чрез дебитни или кредитни карти или директен банков трансфер. Последните няколко години обаче един друг метод набира все по-голяма популярност. Това са разплащанията посредством електронни портфейли като Moneybookers, Neteller и ePay.bg. Най-популярният и използван електронен портфейл безспорно е Moneybookers.  Те вече имат внушителните 25 милиона клиенти по целия свят и все повече българи се възползват от услугите им.

Разплащанията с Moneybookers стават много бързо и лесно и най-важното комисионните при тях са много по-ниски отколкото тези на банките. Чрез Moneybookers можете да депозирате и теглите средства от вашата сметка във всички сайтове за залози. Няма известен и реномиран букмейкър, който да не предлага разплащания посредством тази система. За да можете да правите преводи с Moneybookers първо трябва да си откриете сметка там. Процедурата е много лесна и отнема няколко минути. Ако искате да увеличите чувствително обема на парите, които можете да движите през системата трябва да минете и няколко процедури за верифициране на личните ви данни.

Leave a Reply