Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Почивки лято 2012 – къде да почиваме това лято?

02.13.2012 · Posted in Почивки

Търистическите агенции и тур-операторите в България правят най-различни предложения за туристите за това къде да прекарат на отпуската през лято 2012. Конкуренцията между агенции е огромна, за това всички се опитват да предложат екзотични дестинации на възможно най- изгодните цени. Разбира се най-ниските цени на хотели на морето са тези в местните морски курорти.  Българските хотелиери се стараят да обслужват клиентите си по възможно най-добрия начин, като им предоставят всичко необходимо за една качествена почивка на море. Най-добри и луксозни сред  българските хотели на море са, разбира се, в Слънчев бряг и Златни пясъци. Това са най-големите български курорти, посещавани от най-голям брой туристи. На тяхна територия могат да бъдат открити множество малки и големи клубове и дискотеки, които са отворени до малките часове на деня. По плажовете на Слънчев бряг и Златни пясъци има водни атракции, като джетове, парашути и др.

За тези от вас, които мечтаят за някое по затънтено местенце, далеч от шумотевицата на големите курорти са подходящи морските курортни селища, разпръснати по цялото крайбрежие.  Такива са Созопол, Сименорец, Лозенец и други. Там атмосферата е страхотна. Плажовете на тези градчета са чисти и поддържани, но най-важното е, че няма много хора и като цяло цари спокойствие. Там можете да срещнете наистина страхотни хора и да се забавлявате чудесно. Дори в малките курортни селища можете да намерите луксозни хотелчета. Някой от тях предлагат туристически пакети на базата all inclusive. Хората, които работят там са гостоприемни, усмихнати и винаги готови да ви помогнат, ако се наложи.

Българското черноморие е пълно с изненади  и добри места, на които да се спрете. Тези от вас, които искат да направят нещо различно за своята почивка на море лято 2012 могат да се доверят на някоя от многобройните оферти, който се предлагат от световните курорти в Испания или Италия, например. Ако пък искате да отидете на екзотично място близо до България, почивка в Гърция и Турция са страхотно решение.  Там красотата на природата се слива с лукса и качеството на обслужването предлагани от хотелите. Цените за почивка в някой от курортите на тези страни са достъпни. Там има много хотели all inclusive, които предлагат страхотен набор от услуги.  Там можете качествено да си починете, сред неописуемо красивите гледки, можете да похапнете вкусна кухня приготвена от най-добрите майстори. Там ще забравите за всички проблеми и ще се заредите с положителни емоции.

Leave a Reply