Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Парфюми с уникално интригуващ аромат

02.09.2012 · Posted in Красота, Магазини, Мода

Колкото и да отричат мъжете също са суетни и държат много на външния си вид. За всеки човек е важно първото впечатление, а това мъжете го знаят много добре. Точно поради тази причина те използват различни маркови парфюми. Целта е една – уникалните им аромати да заинтригуват и привлекат вниманието на околните, най-вече това на жените. Те разполагат с поне два-три различни парфюма, които използват според повода. Един за всекидневна употреба, един за вечерни събирания и един за специални поводи. Ето и две уникални предложения от онлайн магазин Ивис:

  • Grey Vetiver от Том Форд

Това е един сравнително нов парфюм с връхни нотки на ветивер, светли цитрусови плодове и градински чай. Сърдечни нотки са грейпфрут, ирис и индийско орехче, а базисните са смесица от дъбов мъх, амбра и още ветивер.

  • BANG от Marc Jacobs

Този парфюм е на пазара само от няколко месеца, но вече се превръща в бестселър. Той се отличава с връхни нотки на черен, розов и бял пипер, сърдечните на мъжествени гори и базовите нотки са ветивер, бял мъх и пачули.

В доста случай избора на козметика като подарък за мъже не е особено лесен що се касае до парфюмите. Разбира се винаги можете да му вземете комплект козметика включват самобръсначка, афтършейв, лосион за тяло, душ гел или други продукти, които също биха му свършили чудесна работа, за да поддържа красивия си външен вид.

Leave a Reply