Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как с помощта на козметика за лице можем да се отървем от мазната кожа?

02.09.2012 · Posted in Здраве, Красота, Магазини

Мазната кожа може да предизвика много на брой кожни проблеми, включително и появата на черни точки, акне и сухота. Ако имате естествено мазна кожа, можете да използвате професионална козметика за лице, която да ви помогне правейки кожата ви по-малко лъскава през по-голямата част от времето. Освен това ще трябва да си изградите и правилните навици, защото грижата за мазна кожа може да отнеме известно време.

Инструкции

  • Почиствайте лицето си всяка сутрин и вечер с козметични продукти от серията Basic. Чрез премахването на грима и мръсотията натрупала се през деня, вие ще спомогнете на кожата си като я запазите по-естествен път хидратирана и здрава. Използвайте нежна професионална козметика за лице с почистващ ефект. Тези, които съдържат салицилова киселина или гликолова киселина ще намалят отделянето на мазнина по кожата.
  • Избягвайте продукти, които стимулират отделянето на повече мазнина. Използвайте професионална козметика на водна основа, а не на маслена, тъй като в крайна сметка тя ще създаде повече мазнина, вместо да я намали. Погледнете в съдържанието на овлажнителите, за да се уверете, че козметиката, който купувате е без масло. Като допълнение можете да използвате тонери върху проблемните мазни зони на лицето ви.
  • Отпуснете се, защото стресът може да предизвика много кожни проблеми. За това дайте на вашето тяло и кожа време за почивка и възстановяване.

Leave a Reply