Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да изберем хотел в София?

02.15.2012 · Posted in Хотели

София е най-големия град на България и нейна столица. Намира се в подножието на планината Витоша, която радва столичани с красотата си през всеки един сезон. Планината е приятна за разходка и спасява гражданите на столицата през горещите летни дни с прохладата си и дебелите сенки, които правят дърветата. Тук има много кътчета приспособени за пикник и излет със семейството. Има удобни пейки и масички, ако пък сте решили да походите малко в планината можете да поемете по някоя от маркираните пътеки на Витоша. Можете да се разходите с приятели, със семейството си или с кучето си.

Столицата ни е културен, транспортен, университетски и административен център. По-голяма част от бизнеса на страната е средоточен тук, за това бизнес пътуванията са доста популярни в този град. Ако по време на едно такова пътуване търсите хотел в София ще се учудите колко голям е изборът. Има много места за складове под наем, настаняване в София, които са насочени към такъв вид туризъм. За това ако търсите, например, конферентна зала София предлага огромен избор. Почти всеки един хотел разполага с такава. За тези, които искат да похапнат в някой хотел ресторант София предлага кухня събрана от цял свят, както българска национална, така и екзотична азиатска и средиземноморска.

Ще ви запозная с не един хотел в София, всеки от които можете да посетите.

Има един хотел в София, който се намира близо до планината и предлага всичко необходимо за добра почивка слез бизнес среща. Той носи името MAXI Хотел София. MAXI е хотел с вътрешен басейн и голям спа комплекс, в който можете да се отпуснете по време на вашата почивка в столицата. Там има също масажен и козметичен кабинет. Хората, които работят в MAXI Хотел София са професионалисти, които са приветливи и винаги усмихнати.

Друг хотел е Гранд хотел София. Той се намира в близост до повечето  исторически забележителности, музеи, театри, кафенета, галерии, паркове, офис сгради и бизнес центрове. Там ще получите едно наистина изискано обслужване.

“Рай” Хотел София също е много интересен. Там е съчетана комфортната атмосфера, перфектно обслужване и атрактивни цени. Намира се малко по далеч от останалите, почти до аерогарата.

Има наистина много места за настаняване в София. За гостите на всички хотели София предлага огромно разнообразие от забавления.

Виж още – циклене на паркет

Leave a Reply