Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Стартира турския сериал Пепел от Рози

01.26.2012 · Posted in Филми

Почитателите на турските сериали са във възторг от няколко дни. След дълго чакане и афиширане на новия турски сериал Пепел от Рози, неговото излъчване започна във вторник на 24-ти януари.

Началото му беше много неочаквано и смути много от зрителите. Предвид че другият сериал, който се излъчва – Легендата за Испания още не е свършил.

Изненадата беше голяма, когато точно в 8 започна Пепел от Рози. Сега въпроса е какво ще се случи с другия сериал – Легендата за Испания. Неговите почитатели също не са никак малко и си задават въпроса, кога ще могат да гледат останалите серии.

Според различни проучвания рейтингът на bTV се е качил главоломно след началото на първия епизод от труския сериал Пепел от Рози.

Още с излъчването на началните кадри на турския сериал на много от зрителите им стана ясно, че ще бъде един много интересен и чакан турски сериал. Радостен е факта, че Пепел от Рози ще се излъчва всеки делник от 20:00 часа най-вероятно по два епизода. Сериалът Пепел от Рози се излъчва едва от 2 дни, а интересът към него е огромен.

Факт е, защото има голям интерес към фен сайтът на турския сериал Пепел от Рози. Хората се интересуват активно, търсят информация за сериала. Администраторите на пепелотрози.com са се погрижили да подсигурят на почитателите на сериала място където да намерят нужната им информация.

Сайтът е изграден типично в нежни цветове. Има категории със снимки на героите и актьорите, както и информация за сериала. В разделът с епизодите може да намерите информация за всеки един излъчен епизод.

Досега са се излъчили едва четири епизода от турския сериал Пепел от Рози. Очаква се продължителността на сериала да бъде поне около 100, че дори и повече серии.

В това ще се убедите само ако гледате всички епизоди на Пепел от Рози. И все пак ако пропуснете излъчването по btv може да намерите информация във фен сайта – пепелотрози.com

Leave a Reply