Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Парфюми Prada – традиция и модернизъм

01.13.2012 · Posted in Мода

 

Prada е име, което е синоним на висша мода и качество по целият свят. Репутацията на тази модна къща е една от най-високите и това се отнася и за техните незабравими и луксозни парфюми. Те съдържат само най-добрите натурални съставки, което позволява получаването на силен и чист аромат.

 

Pradа заявяват, че техните дамски парфюми изглеждат като млада и красива италианка. Ароматът има меки тонове на ванилия и рози заявяващи женствеността на парфюмите, а нотките от портокал и пачули са гаранция за сила, богато ухание и лукс. Тази комбинация от женственост и сила никога няма да бъда забравена и винаги ще държи парфюмите на Прада на върха на пирамидата. Парфюмите са вдъхновени от незабравимите стари и нови ориенталски аромати като балсам, бергамот премесени с портокали и малини. Една свежа комбинация от романтика и модернизъм създаваща нови спомени всеки път когато се появи във въздуха.

 

Дамските парфюми на Прада са само едната страна на медала; дизайнерските мъжки парфюми са достоен продължител на дамската линия. В Infusion d’Homme са вплетени най-новите технологии за производство на парфюми и в него се усещат мъжественият аромат на цитрусови плодове, нероли и кедър. Прекрасно благоухание за всеки изискан мъж.

 

С използването на толкова висококачествени ароматни масла дизайнерската къща иска да покаже своето уважение към верните почитатели на марката.

 

Тези парфюми ще ви харесат защото са подходящи както за любителите на традиционните аромати, така и за феновете на новите тенденции. Всеки парфюм на Прада е правилен избор и може да се превърне във ваш подпис за много години напред.


Leave a Reply