Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Лунна диета 2012

01.03.2012 · Posted in Отслабване

Лунната диета е една от най-разпространените техники за скоростно, леко и лечебно понижаване на теглото. Тя е течна диета, която се свързва с четирите фази на луната (новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт). За да е успешна е необходимо да се спазва 4 пъти в месеца, всяка седмица за 1 денонощие. Започва при навлизане на Луната в определена фаза и има продължителност един ден и нощ. По това време се употребяват завишени милилитри вода – средно около 3-4 литра, чай – с мед, без захар, плодови питиета. Алкохолните напитки не се позволяват.
При доброто спазване на лунната диетата може да понижите теглото си с от 1 до 3 кг на пълнолуние, а при гладуване по време на четирите фази на луната ще останете с понижените килограми.
През другото време е нужно да консумирате храна балансирано, като целта е при нарастваща Луна да не се набляга на храната, а при намаляваща е разрешено да се отдавате на някои от питателните си лакомства. В допълнение трябва да посещавате фитнес много, да да прекарвате достатъчно време в сън и мислите позитивно. За предпочитане е да избягвате употребата на готварска сол.
Тази диета изчиства организма от вредните вещества намиращи се в него и останалата вода.
При проблеми с гладуването и  ако впоследствие ви гони “вълчи апетит”, в такъв случай тази технита не е Вашият първи избор. Ефектът е възможно да бъде неблагоприятен.

Leave a Reply