Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да избираме лаптоп батерии DELL, които са подходящи за нашия лаптоп?

01.13.2012 · Posted in Магазини, Полезно

Всяка компания производител на лаптопи, включително и DELL постоянно променя дизайна на своите лаптоп батерии в съответствие с формата на преносимите си компютри. Как обикновения потребител може да се ориентира в това огромно многообразие когато му се наложи да смени старата си батерия?

  1. Проучете какъв е номерът на вашите стари батерии за лаптоп DELL, това е най-сигурният начин. Ако искате да си вземете батерии с повече клетки вижте с сайтовете на дистрибуторите на батерии, там са оказани кои модели са съвместими с вашият лаптоп.

  2. Помислете от каква батерия имате нужда и вижте какви са опциите за избор. Ако не ви се налага много често да работите в режим на батерия тогава може би ще се задоволите с обикновена 6-клетъчна батерия заради малко по-ниската и цена, но ако сте от хората прекарващи голяма част от работният си ден на път, тогава е силно препоръчително да с възможно най-много клетки. Повечето клетки естествено ще ви осигурят повече време за работа между две зареждания.

  3. Когато започнете да търсите вашата нова батерия имайте в предвид, че цените предлагани от онлайн магазините обикновено са по-ниски. Доверявайте се само на големите и доказани онлайн доставчици, само така можете да сте сигурни в качеството на новата си батерия.

  4. Не подменяйте старата си батерия с такава от недоказан производител на батерии за лаптоп, защото един дефект в батерията може да доведе до срив в целият ви мобилен компютър.

Leave a Reply