Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Доставка на цветя за сватбата – 4 алтернативни варианта за аранжировка

01.10.2012 · Posted in Услуги

Сватбените букети са най-популярните аксесоари и когато се появите погледите на всички гости се насочват към тях. Как стоят нещата когато искате да сте малко по-различни? Тук ще ви посоча няколко алтернативни идеи, които могат да се използват когато поръчвате доставка на цветя за сватбата си и са подходящи както за булката, така и за шаферките и:

  1. Гривна за киткатаПредставлява малка аранжировка от цветя и се слага на китката на ръката. Рози, орхидеи или други по-малки цветя са много добър вариант за случая. Предимството на този тип аранжировка е, че и двете ви ръце са свободни.
  2. ПомандърНарича се още топка заради кълбовидната си форма. Цветята са прихванати с панделка, която е и един вид дръжка. Много е лесен за носене, тъй като панделката може да се сложи и около китката на ръката. Розите са много популярен вид цветя за този тип букет, а също могат да се използват и гербери и карамфили.
  3. Декорация за косатаТози тип е едновременно елегантен и стилен. Може да се направи от големи цветя като лилии, и се превръща в част от прическата. Като алтернатива на лилиите можете да използвате няколко бели рози подредени в кръг. Като допълнение към цветята добавете мъниста или някакво бижу. Попитайте в цветният магазин където поръчвате доставка на букети, те могат да ви дадат някоя страхотна идея.
  4. СвещникТова е много красива декорация. Вземете свещник и го украсете с малки цветя, като се стремите цвета им да бъде в синхрон със сватбената ви тема.

Leave a Reply