Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Съвети за тийнейджъри – козметика за лице, козметика за тяло и други разкрасителни процедури

12.08.2011 · Posted in Полезно

Търсите съвети как да бъдете красиви в тийнейджърските години? Тази статия е вашият пътеводител. За да останете красиви в годините, когато хормоните започват да бушуват си е цяло изкуство. Точно сега не е добре да правите експерименти с евтина козметика. Препоръчително е да използването на професионална козметика и въпреки, че е по-скъпа с нея няма опасност да възпалите кожата си и да си докарате многобройни проблеми. Вижте няколко много полезни съвета:

  • Вашата кожа не се нуждае от много гримове, просто използвайте професионална козметика за лице с овлажняващ ефект от серията Thalasso Visage, а също и такава, която ви предпазва от слънчевата радиация.
  • Яжте много плодове и зеленчуци за да се предпазите от токсините. Не яжте вредни храни, те засилват мастната секреция на жлезите.
  • Пийте много вода, тя ще ви даде естествен блясък на лицето.
  • Поддържайте лицето си чисто, мийте се с хладка вода поне по три пъти дневно. Не използвайте студена или много топла вода, защото така измивате естественият за кожата омазняващ слой и кожата започва да се опитва да си го възвърне.
  • Грижете се за тялото си. Масажирайте го с козметика за тяло веднага след като сте си взели душ. Веднага ще усетите разликата и след седмица кожата ви ще бъде много по-гладка.

Leave a Reply