Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/intoarch/public_html/direktoriqzastatii.com/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Отпушване, на, канали

Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Отпушване на канали, сплотен вход

12.11.2011 · Posted in Обяви, Услуги

Отпушване на канали, сплотен вход

 

Влизали ли сте някога в блок на краен квартал? От онези, високите, на които всеки вход е с отделен номер. И как няма да е? Та той, цяло село е събрал. А знаете ли какво става, когато се наводнят мазетата? Няма как да не се наводнят – всяко си има канал, а тези канали трябва да бъдат отпушени. Запушат ли се, миниатюра на Потопа ви е в кърпа вързана.

Прибирам се аз веднъж – валеше силен дъжд, – и не съвсем прилични мисли нахлуват в главата ми. На всичкото отгоре, гледам, че съседите са се събрали пред мазетата. Само това ми липсваше – да има събрание на входа! А отдалече чувам – „Да отпушим каналите!” Това пък какво трябваше да означава? Влизам, поздравявам, а всичките десетина глави се обръщат към мен с надежда. Домоуправителят ме пита дали искам да се отпушат каналите или не. Първосигнално, отговарям положително. Няма да се давим, я? Обаче, един от по-възрастните съседи развива следната теория:

„Нека се напълнят още малко. Така, ще издави плъховете. Ей такива парчета видех вчера – разтваря по рибарски ръцете си той, – как да се отървем от тях? А така, като ги издавим, ще дадем пари само за отпушване на канала и – готово! С един куршум, два заека.”

Желязна логика, не можеше да му се отрече. Разбира се, стигна се и до гласуване. И така, сплотени от идеята за икономии, решихме да отпразнуваме задружно отпушване на канали, което ни отърва и от досадните гризачи. Добра работа свършихме, как да не я полеем. То и без това, от сутринта по вода ни беше тръгнало. Отпушеване на канали, сплотен вход

Leave a Reply