Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Намиране на достъпни батерии за лаптоп

12.15.2011 · Posted in Бизнес, Търговия

Сигурно ви се е случвало да имате проблеми с вашите лаптоп батерии. Това е един от най-често срещаните проблеми на потребителите на персонални компютри така, че бъдете спокойни не сте само вие. Проблема е, че ако ви е изтекла гаранцията и поискате да замените вашите батерии с нови и решите да ги закупите от производителя цените са много високи. Решението е в онлайн магазините. Много често те предлагат същите модели на същите марки на по-ниски цени. Ще си помислите, че тук има някаква измама. Не просто магазините купуват големи количества и производителите им правят отстъпки, освен това разходите за доставка на 1000 батерии например са много по-ниски от разходите за доставка на една батерия.

Аз лично разбрах за това, когато моите батерии за лаптоп се повредиха. Започнах да си търся нови и когато сравних цените на производителя и някои онлайн магазини останах удивен. Замених моите лаптоп батерии Dell с чисто нови закупени от един онлайн магазин и спестих средства, които щях да похарча ако ги бях поръчал от производителя.

До тук всичко казано по-горе звучи много добре. Единствената ми забележка е да проверите дали мястото от където ще закупите аксесоарите е проверено и 100% сигурно. Направете това усилие и проверете за отзиви на клиенти дали продавача е коректен.

Leave a Reply