Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Водоустойчив хидрофобен шперплат

12.12.2011 · Posted in Строителство

Хидрофобният шперплат основно се използва в строителството. Материалът служи за кофраж при изграждането на грубия строеж. Основен вносител в България е фирма МИП Груп ООД. Фирмата е с основна база в София , но поддържа и количества на склад във Варна.

Всички в сферата на строителството всекидневно използват хидрофобен шперплат, но за тези, които не знаят ще обясним, че това е обикновен шперплат с хидрофобни свойства – не пропуска и не попива течности.

Предлагаме най-високия клас Китайски шперплат – кафяв филм. Лепилото е WBP (реално) , а филма е от най-висок клас. Фирмата предлага още черен хидрофобен шперплат – първо качество, също както и второ качество. Предлагаме транспорт до всеки обект в България на достъпни цени. Обаждайте се за поръчки на едро на номер 0896 699 099 , може да черпите подробна информация на www.mipgroup.eu .

Допълнителна информация за предлагания шперплат:

Страничните кантове на плоскостта на предлагания от МИП ГРУП хидрофобен шперплат са засмолени със силиконовa боя.

Предлаганите платна от водоустойчив шперплат са предназначени за тежък peжим на употреба. Платната от хидрофобен шперплат на МИП ГРУП могат да бъдат използвани поне 20 пъти от всяка страна при максимална ефективна употреба на материала ( шперплата ).

Като вносител на един от основните производители на хидрофобен шперплат, компанията разполага с водоустойчив шперплат на склад, както и с отлични компетенции за снабдяване при индивидуални желания на клиентите.

 

Leave a Reply