Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Красивите букети – желателна част от всеки подарък

11.29.2011 · Posted in Магазини

Красивият букет е нещо, което допълва идеално всеки един подарък. Различните букети носят различни послания. Като най-популярни са се наложили розите – тази класика в цветния жанр. Но има и други цветя, които биват пренебрегвани, като прекалено старомодни и консервативни. Например карамфила. Той обаче от скоро отново излиза на мода. Може да намерите различни цветове от карамфили, които ще се съчетаят с всеки повод. Освен това са много подходящи за модерни интериори. Доставка на букети под формата на розови карамфили например ще допълнят идеално опростения дизайн на спалнята в тъмни краски.

В действителност карамфилът е символ на любов, очарование и изисканост. Когато искате да направите добро впечатление и да покажете на някой мъж, че му се възхищавате, може да му поднесете светлочервени карамфили, а за влюбените са подходящи тъмночервените. Белите пък са символ на чиста любов.

Пролетните цветя пък са идеални за поръчване на онлайн цветя. Много често след настъпването на топлите дни, магазините се изпълват с чувствен аромат, карайки ни да влизаме във всеки срещнат на пътя ни цветен бутик. Букети от зюмбюли например са много подходящи са подарък на хора, които се занимават със спортни занимания.

Синият цвят на зюмбюла значи, че човекът срещу вас е постоянен, а белият изразява красота и чар. Жълтият нарцис пък, вграден в букети от цветя, говори за любов. Едно много обичано пролетно цвете е лалето. И лалето е символ на любовта, затова подарете на любимата жена букет от червени лалета или пък направете поръчка за онлайн цветя, вече във всеки магазин може да ги намерите.

Друго много красиво цвете е ирисът, който символизира вярата и надеждата. Поднесете на човек, на който се възхищавате и искате да му изкажете своите комплименти. Идеален е за подарък и на близък приятел.

Божурът е цветето на стеснителните хора, но пък е и олицетворение на щастливия брак. За човек, който е вашият пример за красота, елегантност и изтънченост, дама, която с влизането си в стаята внася толкова много красота, е орхидеята.

Аранжировките също имат своето специално място в различните букети. Бръшлянът, например е символ на любовта на съпрузите, верността и приятелството между партньорите. Имелът пък, който също често се ползва при декорация, носи послание за любов, спомнете си клончето имел над вратата за Коледа.

Leave a Reply