Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да изпратите доставка на букети с правилното послание?

11.11.2011 · Posted in Магазини

Преди да поръчате от “Цветен Свят” доставка на букети с цветя за хората, които обичате е желателно предварително да се подготвите най-вече с пожеланието, което ще изпратите записано в картичката. Ако сте нервни това ще се отрази и в посланието ви и обикновено водят до клишета като „Надявам се тези цветя да озарят деня ти“ или „Честит Юбилей“. Отделете малко повече време, за да помислите и ще видите, че тези послания могат да бъдат перифразирани в уникални поздрави като „Възможно ли е тези красиви цветя да направят дългия работен ден по-светъл? Не ме карай да чакам до довечера, за да разбера?“ или „Минаха 22 прекрасни години и аз сам благодарен, че мога да споделя още една с теб, скъпа!“

Цветарите могат да бъдат много добри помощници при писането на съобщение за доставка на букети, но техните думи може би няма да бъдат така перфектно написани, колкото биха звучали, ако вие направите това. Личните пожелания се наричат лични, защото се получават много по-добре, когато идват от сърцето ви. Само така ще докоснете вашата половинка.

Цветарите могат да ви помогнат при избора на цветя, така че пожеланията и цветята да бъдат в синхрон. Така ще избегнете неприятни моменти като например да пишете колко много обичате половинката си, а да й изпращате доставка на букети с цветя, които означават, че искате само приятелство от нея.

Leave a Reply