Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Дизайнерите на парфюми, които промениха смисъла на думата съблазън

11.11.2011 · Posted in Мода

Дизайнерските парфюми винаги са били част от живота на висшето общество и не само. Все по-голямото търсене на качествени аромати направи тези маркови парфюми много по-достъпни за обикновените хора. Ето някой от най-големите дизайнери и парфюмите, които най-добре ги описват.

Calvin Klein:

Колкото повече се опитвам да опиша този прочут дизайнер, толкова по-малко ми се струва че съм казал за него. Obsession на Calvin Klein се превърна в мания за жените със своето уникално шишенце и шикозен аромат. Какво да кажем за Eternity, със сигурност всеки веднъж усетил този парфюм би го използвал вечно. CK IN 2 U е едно такова дизайнерско произведение с хладен аромат загатващ за екзотичните захарни орхидеи.
Chanel:

Еееех!!! Шанел… Със своята линия продукти може да накара всяка жена да почувства възбуда от фантастичният аромат. Chanel No 5 е символ на вечната женственост, аромат за всяка дама обичаща цветята. Гамата ухания на Коко е еклектична смесица от подправки, дървесни нотки, цветя и съблазнителни аромати, привличащи милиони почитатели по света.

Nina Ricci:

Марковите парфюми на Нина Ричи също са едни от най-търсените от почитателите на модерните аромати. НИНА на Нина Ричи е облечен в изключително съблазнително шишенце в червени нюанси. Превъзходната закръглена форма изглежда като малко бижу, което кара всяка жена на заобича този парфюм. Дизайна на това шишенце е вдъхновен от създадената от самата дизайнерка през 1952 година бутилка наречена Fille d’Eve (Дъщерята на Ева). В Premier Jour е уловена същността на жената в едно мъничко, но много красиво структурирано шишенце. Парфюмите на Нина Ричи имат артистичен привкус, който ги прави истински шедьоври.

Leave a Reply