Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да оптимизираме чрез статии

Първо искам да благодаря на всички, които публикуват статии. Имаше доста добри попадения през последния месец и трафика на директория за статии се качва със силата на геометрична прогресия.

За последните 3 месеца в директорията влизат 5 пъти повече хора на ден и се качват все по-добри статии. Също така получаваме и молби за нови категории, резервирайте категория с име по ваше желание само ни изпратете съобщение през контакт формата.

Днес съм в работливо настроение и написах една статия в своя блог, първо с цел да линкна към директория за статии и второ за да дам насока на хората как да промотират сайтовете си чрез директория за статии.

Информация за оптимизация чрез директории за статии можете да намерите в тази статия ->

офертата оптимизация

Там са описани главните методи за оптимизация на сайт чрез директория за статии.

Също така искам да подканя всички, които ползват директория за статии в бъдеще да се възползват от още неща, които биха им помогнали:

1. Маркиране на параграфи – Маркирате текст и задавате параграф – Това се използва в началото на абзац за подчертаване, нарича се heading. Помага много както за читателите, така и на гоогле му харесват страници с хединг.

пример:

Хединг 2

Хединг 3

Хединг 4

2. Булети – използва се за изреждане в колона 

пример :

  • яйца
  • брашно
  • мляко

3. Цитат – blockquote – Изваждане на текст в каренце – за цитати или примери. 

пример:

Нормален текст

Текст в цитат – blockquote

4. Хипер линк – връзка – маркирате текст – ключова дума и я правите на линк към друга страница в интернет.

5. Вмъкване на медия в статията – чрез този бутон вмъкнах картинката в тази статия. Препоръчително е всяка статия да има поне една картинка. 

6. И на последно място най-горе в ляво остават добре познатите болд, италик, и задраскан текст. Те също могат да се използват за оптмизация на статията, като определени думи или изречения са в болд, то те са с по-висок приоритет пред гугъл – по важна е информацията.

Ако тези 6 неща са изрядно направени във вашата статия, то тя е по ценна от 3-4 не до там изпипани статии.

Съветвам ви винаги отделяйте време за тези подробности, защото ще ви се изплати.

 

One Response to “Как да оптимизираме чрез статии”

  1. Съветвам всички да използват и 6те добавки към всяка статия. Гарантирам ви, че както и хората, така и гугъл ще са по-доволни, а в крайна сметка вашия сайт ще привлече повече потребители.

Leave a Reply