Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Сватба някъде по света

10.12.2011 · Posted in Туризъм

Лас ВегасБюджетът е от ключово значение при избора на място за сватба. Може ли обаче сватбата да в излезе точно една лира?

Категоричният отговор на този въпрос дава компанията Concept Shed и той е „Да!“. Става дума за машина, висока 2,5 метра, която срещу 1 лира издава касова бележка за извършена сватба и пластмасова капсула с две пластмасови халки. Ето как, ако нямате пари за скъпо пътешествие и отсядане в някой-луксозен хотел по света, можете лесно да избягате в другата крайност.

Някъде по средата на тези две крайности са няколкото места по света, където можете да направите сватбата си.

Малкият бял параклис в Лас Вегас (Little White Chapel)

Е, наистина, трудно се намират евтини самолетни билети до Вегас, но пък веднъж озовете ли се там, сватбата ви ще излезе почти без пари. Веселото в Син Сити е, че ще можете да се ожените на драйв тру. То принадлежи на така наречената Little White Wedding Chapel. В нея са се обрекли във вярност звезди като Бритни Спиърс и Деми Мур и то само срещу 129 долара, което забележете, включва: церемония, снимки, DVD и още нещо – наем на мотор, с който да минете през прословутото драйв тру.

Ню Йорк Сити Хол

Ако искате да сватбата ви да е като тази на Кари и Тузаря от „Сексът и градът“, значи си пригответе точно 25 долара, защото точно толкова е таксата за Ню Йорк Сити Хол. Имайте предвид, че там не се приемат резервации или предварителни записвания.

Хотел Четири сезона

Отново сме в Ню Йорк, в известния хотел, където са отсядали гости като Мерелин Монро и Хенри Кисинджър. Сватба, на която ще поканите 100 човека в хотела ще ви струва 23, 500 долара.

Vaux le Vicomte

Този престижен бароков замък от XVII в. е една от най-изтънчените места във Франция, където по-заможни двойки могат да си позволят да се оженят. Замъкът може да бъде нает от всеки и може да приюти до 400 седящи гости и 800 правостоящи за коктейли. Предлагат се и фойерверки за забавление на гостите.

Това място бе домакин на сватбата на дъщерята на магната Лакшми Митал. Според слуховете събитието е струвало повече от 55 млн. долара.

Leave a Reply