Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Местни Избори 2011 в Дряново

10.18.2011 · Posted in Други

Дряново е поредният град и община в България, където съвсем скоро ще се проведат местни избори за кмет и общински съветници. С огромни шансове за спечелване на кметското място в Дряново и мнозинство сред общинарите е гражданска инициатива „Дряново да бъде” и излъченият от нея кандидат кмет Емил Попов.

Дряново е неголям град в северна България с население между 11 и 8 хиляди души, като градът е родно място на хора като Колю Фичето, Никола Мушанов и редица български възрожденци, като Хаджи Минчо. Града е сред автентичните български градове, запазили магията и традициите на българския народ през вековете. Дряново е част от Габровска област, като съвсем наблизо се намират градовете Трявна и Велико Търново.

Издигнатия от „Дряново да бъде” кандидат кмет на града Емил Попов се слави със своята честност, професионализъм и неподкупност, които според него самия и хората, които го подкрепят ще изиграе решаваща роля за развитието на родния му град Дряново. Емил Попов има смели и идеалистични възгледи за своя град, като част от неговите цели са културното и туристическо съживяване на Дряново, но също така и привличането на инвестиции от бизнеса, които да осигурят препитание и по-добри условия за дряновци.

Един от най-важните приоритети на Емил Попов като кандидат кмет за Дряново е да осигури тотална и абсолютна прозрачност при сключването на обществени поръчки от общината, като се загърби порочната практика на корупция и потайност, в които те са обвити днес. Наред с него в екипа за общински съветници на Дряново от „Дряново да бъде” влизат редица имена със сериозна професионална реализация, които се ползват с респекта и уважението на своите колеги и конкуренти.

Нека заедно допринесем Дряново да посрещне едни по-добри времена, нека помогнем за благото на нашия роден град, за да го направим модел за подражание на всички общини и градове в България. Нека създадем едно по-добро място за живеене за себе си и нашите семейства.

Leave a Reply