Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Каква козметика за лице и тяло да използваме през зимният сезон?

10.21.2011 · Posted in Здраве, Красота, Полезно

Много хора счетат, че зимата въздухът е влажен заради снеговалежите, но точно това е сезонът с най-сух въздух. Грижата за кожата през този сезон с висококачествена професионална козметика Jean d’Arcel е много повече от задължителна. Ще ви дам няколко съвета, които ще са ви от полза и ще ви помогнат да се справите с кожните проблеми.

Използвайте козметика с овлажняващи свойства

Колкото и спешни задачи да имате и дори да закъснявате за среща, никога не пропускайте да овлажните кожата си. Това е от изключителна важност през зимата. Професионална козметика с ввлажняващо действие, която помага на кожата, като запазва хранителните съставки в нея и не и позволява тя да стане суха и люспеста. Използвайте също козметика за тяло съдържащ олио, витамин Е и мляко, като тя ще помогне на кожата да остане нежна и мека. След като си вземете душ задължително приложете овлажняващ лосион върху цялото си тяло.

Слънцезащитни продукти

Въпреки, че е зима вашето лице също получава тен. Зимното слънце обаче е много по-вредно от лятното, тъй като въздухът е по-разреден. Точно затова трябва да използвате професионална козметика с UV филтри винаги, когато излизате от дома си. Ако много държите да имате тен отидете на солариум, въпреки че той също не е от най-безопасните неща за кожата ви.

Балсам за устни

Той е задължителен през зимата. Устните постоянно са атакувани през жестокият зимен сезон и имат належаща нужда от защита.

Leave a Reply